Individuelle sessioner & forløb

Sted:

Alle sessioner foregår hos Henriette Zobel på Bredgade. Det kan også foregå via Skype, hvis du bor langt væk.

Priser:

1.200.- for 1 time

5.500.- for 5 timers forløb (fordelt over max 3 mdr.)

10.800.- for 10 timers forløb (fordelt over max 5 mdr.)

Jeg holder meget af at lave individuelle meditations sessioner. Det giver mig en enestående mulighed for, at tage komne i dybden med din personlige situation, specifikke behov, ønsker og mål.

Hvordan fungerer det?

Jeg laver et personligt forløb for dig som kan omhandle alt fra, hvor du er pt. er i dit liv (livshjulet), bestemmelse af din kropstype inden for de ayurvediske principper. Tage et blik på astrologi, kost, motion & selvfølgelig inspirerer dig omkring åndelighed og spiritualitet. Jeg vil lære dig om meditation og lære dig effektive pranayama øvelser (åndedræts teknikker).

Jeg vil lære dig mange forskellige meditations teknikker – så du kan vælge hvilke der passer dig bedst. Jeg vil hjælpe dig med at få det hele integreret i din hverdag, som tit er det sværeste. Det eneste jeg forventer af dig er, at du er engageret og at du kan afsætte ca. ½ time af til dig selv til ”hjemmearbejde” igennem hele det forløb vi beslutter os til at lave.

Det vil være helt op til dig hvordan vi fordeler timerne – sådan så det passer til din kalender.

Med fra forløbet får du:

• Inspiration til et liv i balance

• Inspiration til spændende bøger og musik

• Struktur, overblik og indre ro

• Meditations teknikker der passer til dig

• Lært effektive pranayama øvelser (åndedræt)

• Finpudse dine daglige ritualer og integrere meditationen i dit nye liv i balance

Referencer

Flemming Brokhattingen: Jeg har genfundet livsglæde, mod og energi i det omfang jeg ikke vidste det var muligt. Du besidder nogle skønne menneskelige kvaliteter; empati, omsorg,  fantastisk energi og kreativitet. Jeg er sikker på at rigtig mange vil kunne opleve mærkbare fremskridt og forøget livskvalitet med dig som coach/inspirator. De kærligste hilsner, Flemming

Anette Albeck: Jeg er privat praktiserende psykolog og har arbejdet meget som supervisor for andre psykologer og har arbejdet med at finde og udvikle kernen i det, der virker. Den kerne er svær at opnå, men Henriette har med al sin erfaring fundet den.

Henriette Zobel har en masse konkret viden om livskvalitet og sundhed og et personligt menneskeligt fundament, som hun hviler godt i og gerne deler ud af. Henriette er lyttende, nærværende og autentisk og man mærker hendes respekt. Hun har metoder, som hun er dus med og et vitalt engagement, som hun giver videre med stor empati, kærlighed og ærlighed.

Hun er god til at kommunikere og har en fin distance og et stænk af humor i sin formidling. Hun har mødt alle slags mennesker og det virker på mig som om hun kan tale med og til alle og virkelig gerne vil det. Hun skaber tryghed og man kan mærke, at hun kender til smerte og kaos, men hun er et lysende eksempel på, at det kan høre til livet, men at man kommer videre, ofte klogere og rigere.

Mange undersøgelser viser, at vedr. evidens, (hvilken terapi virker og på hvem) er det afgørende ikke metoden, men derimod selve kontakten med terapeuten, tilliden, som er forudsætning for, at “overføringen” kan finde sted. Selve personen, terapeuten er det vigtigste.  Henriette bruger en unik kombination af meditation og al den viden hun har om nuets kraft, samt hendes hjertevarme nærvær, omsorg og empati. Det kan bruges af alle, med eller uden store erfaringer og hun gør det så tilgængeligt, man føler sig fri, er ikke bange for at dumme sig, man er respekteret, med glimt i øjet.

Hendes terapi virker!

www.anettealbeck.dk

Camilla: Mit forløb hos Henriette Zobel har ændret mit liv. Jeg var tidligere meget stresset og var i perioder meget ked af det, men med Henriettes hjælp har jeg lært, at få bugt med stressen og jeg har fået værktøjer, som jeg kan bruge derhjemme. Henriette var utrolig indsigtsrig og gav mig et nyt syn på min livssituation og jeg er i dag meget gladere. Af hele mit hjerte, tak.

Cecilie: Henriette Zobel var en exceptionel dygtig underviser. Jeg valgte, at tage personlige sessioner hos Henriette fordi jeg gerne ville gå i dybden med meditation og mindfulness. Jeg fik skræddersyet et program, der omhandlede min personlige situation, mit livssyn, mine kostvaner, hvad gør mig glad og hvad jeg følte manglede i mit liv. Efter mit forløb med Henriette har jeg meget mere overskud i min hverdag, har fået struktur på mit liv og jeg har endda tabt mig uden slankekur. Jeg kan varmt anbefale Henriette på tomandshånd. 

Gita Elimar, Aalborg: For mig var det en HELT unik oplevelse at være til individuelle meditations sessions hos Henriette. Hun er bare fantastisk, og et meget varmt og smukt menneske, og jeg følte mig frem for alt TRYG. Det var et helt andet univers, og MEGET inspirerende. Tiden gik bare ALT for hurtig….., og havde jeg mulighed for det, ville jeg tage regelmæssige sessions hos hende. Heldigvis fik jeg en del “værktøj” med hjem til Aalborg, og jeg er allerede blevet bedre til at som jeg bruger HVER dag. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal besøge Henriette.

Private workshops

Vi kommer meget gerne ud privat og holder workshops over alt i landet.

 

Du kan vælge imellem de workshops vi allerede tilbyder eller få lavet en skræddersyet workshop til dig, dine venner og bekendte. Workshoppen vil typisk være en heldags-workshop fra kl. 10.00-16.00 medmindre andet er aftalt.

I also do my workshops in english upon request

Jeg valgte at booke en privat meditations workshop med Henriette Zobel efter at jeg selv havde deltaget på hendes workshop ”Lær’ at meditere”, som var helt fantastisk. Der var mange af mine veninder, som var nysgerrige og vi besluttede derfor, at gøre det hjemme ved mig. Henriettes sørgede for at lave invitationer, som jeg kunne sende ud til mine veninder og så var det bare at nyde dagen og programmet Henriette havde lavet var helt perfekt til os.

Susanne

Jeg har haft Henriette Zobel hjemme hos mig til at undervise mig og mine yoga-veninder i meditation. Det var enormt dejligt, at dele meditationen med dem jeg kender og der var også noget afslappende over, at kunne afholde workshoppen hjemme. Henriette var en fantastisk underviser og hun var utrolig dygtig til at sprede en kærlig og indbydende energi og atmosfære.

Nina

Jeg har været deltager på en privat meditations workshop hjemme hos min veninde. Jeg havde aldrig prøvet at meditere før og det var en rigtig dejlig måde at blive introduceret til meditationen på. Jeg mediterer nu næsten hver dag og vi har allerede snakket om hvor den næste private workshop skal holdes.

Katinka