Om Henriette Zobel

  • Min mission er at dele af hele mit hjerte, ærlig og kærligt

    Inspirere, lade mig inspirere, undervise, lave spændende, inspirerende workshops, kurser og retreats i ind & udland.

    stress kurser med henriette zobel
  • Min vision er, at så mange mennesker som muligt...

    …må få indsigt, opnå ægte bevidsthed og finde balancen i vores indre og ydre liv.

meditation og mindfulness med henriette zobel

Henriette viser vejen med meditation & yoga

Henriette Zobel har mediteret siden 1979 og var en af pionererne, der bragte meditation og yoga til Danmark. Da hun i 1989 mødte sin indiske guru, Gurumayi tog det for alvor fart, hun startede Siddha Yoga Meditations Center i København og var i 10 år centerleder og nordisk koordinator for Siddha Yoga i Danmark og Skandinavien. Henriette Zobel var derefter direktør og designer i sit tidligere tøjfirma Pureheart igennem en periode på 10 år. Henriette er i dag Direktør i Henriette Zobel ApS, hvor hun til dagligt underviser i mindfullness meditation og selvudvikling, samt holder kurser og foredrag.

Gennem de sidste 25 år har Henriette selv gennemgået en spændende personlig udvikling, og studeret og fornyet sin viden hos nogle af de bedste lærere i verden, indenfor meditation og personlig udvikling. Henriette er uddannet Reiki Healing Master fra 2003 og lærer fra Diana Cooper School i UK.

Henriette Zobel viser med kærlighed og dyb indsigt sine medmennesker vejen ind til deres egen spiritualitet. Det du får med i mødet med Henriette er en person, som har stor erfaring og høje krav til etik og kvalitet. Hun vil give dig redskaber som er relevante, enkle og forståelige at gå til. For Henriette er det vigtigt at få meditationen helt ned på jorden, så den er let tilgængelig og integrer bar i vores til tider travle hverdag.