HANDELSBETINGELSER

Vores handelsbetingelser er lavet for, at vi kan yde dig den bedste service og for at beskytte dig som forbruger. Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående betingelser gældende for henriettezobel.dk. Derfor anbefaler vi at du læser dem igennem, inden du handler hos os.

Vilkår og betingelser for brug af henriettezobel.dk

Henriette Zobel ApS
Bredgade 21, 5. sal
1260 København K

OBS: Vores adresse er IKKE en besøgsadresse. Henriette Zobel ApS er en Internetbaseret forretning med digitale salg af workshops, retreats og kurser som afvikles fysisk andetsteds.

Telefon: +45 24202118
E-mail: henriette@zobel.dk
URL: http://www.henriettezobel.dk/
CVR-nr.: 31869838
Bank: Jyske Bank – Hellerup afdelingen Reg.: 5011 Kontonr.: 0001403601

Betaling, bestilling og gebyrer

Alle priser vises i DKK og er ikke pålagt moms, da alle workshops, retrests og kurser er til undervisningsbrug. Til virksomheder vil prisen blive pålagt moms. Fragt tillægges i forbindelse med købets gennemførelse af produkter.

Du kan benytte Dankort / Dankort-VISA i shoppen.

Betal med kort hos Henriette Zobel

Når du bestiller produkter eller ydelser på henriettezobel.dk, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en automatisk ordrebekræftelse fra henriettezobel.dk. Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL).

Gebyrer: Dankort transaktioner er gratis.

Pengene trækkes først, fra benyttet betalingskort, når din vare/produkt/service er afsendt eller udført fra Henriette Zobel ApS. Har du købt et digitalt produkt, vil produktet blive sendt eller lagt klar til download, når vi modtager den fulde betaling. Der er INGEN returret, fortrydelsesret eller garanti på digitale produkter eller ydelser!

Så snart vi har modtaget din bestilling via Internettet, sender vi en e-mail med bekræftelse til dig. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingssum, samt et ordrenummer.

Der vises en kopi af ordrebekræftelsen i forbindelse med købets gennemførsel. Endvidere sendes bekræftelsen pr. e-mail til den adresse du har opgivet i forbindelse med købet.

Personoplysninger og tavshedspligt

Vi har lavet mange tiltag, der sikrer dine personlige informationer. Alle oplysninger ligger på sikre servere, og kan kun læses af ganske få personer. Handler du på (URL) bliver kreditkortoplysninger sendt via en krypteret forbindelse.

I forbindelse med køb af varer hos henriettezobel.dk skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse, telefonnummer og betalingsinformationer. Henriette Zobel ApS tager ansvaret for alle de personlige oplysninger, som du oplyser til os, eller som vi bliver opmærksomme på, når du handler. Vi bruger oplysningerne til at kontakte dig, hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med din bestilling. Yderligere bruger vi dem til at bedømme, gennemførelse af leveringen, og til at pleje den kunderelation, som opstår heraf, herunder begrebet målrettet markedsføring, samt for at opfylde lovpligtige og gensidige forpligtelser. Henriette Zobel ApS giver ingen oplysninger videre til tredjepart.

Du har til enhver tid ret til indsigt i hvilke personlige oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Ønsker du indblik i dine personlige oplysninger, kontakt da venligst henriette@henriettezobel.dk.

Er du registreret og modtager vort nyhedsbrev kan du altid framelde dig dette direkte fra bunden af hver mail, såfremt du ikke ønsker at modtage det længere.

Forbehold for prisfejl, udsolgte varer mv.

Vi tager forbehold for fejl i:

  • Priser
  • Billeder
  • Tekster
  • Udsolgte varer

Retreats

Tilmelding til retreats i både indland og udland er til enhver tid bindende. Med indbetaling af depositum bekræfter du som kunde samtidig at have accepteret vilkårene i vores generelle betingelser, samt at det i fakturaen og evt. medfølgende dokumenter er i overensstemmelse med det bestilte.

Fortrydelsesret

I forbindelse med køb over Internettet yder henriettezobel.dk i henhold til købeloven 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du afgiver din workshop, retreat, foredrags- eller kursusbestilling. I tilfælde af varer er de 14 dage gældende fra den dag, hvor du modtager varerne.

Fortryder du købet, skal henriettezobel.dk underrettes herom senest 14 dage efter du har tilmeldt dig. Ved varekøb er det 14 dage efter den dag, du fik varerne i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

I tilfælde af, tilmelding til workshop, kursus, foredrag, individuel session eller kursus med 14 dage eller mindre til afvikling, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder (jf. Forbrugeraftaleloven § 18 stk. 4). Ved at acceptere handelsbetingelser under gennemførelse af et køb på henriettezobel.dk, giver du som forbruger samtykke til, at henriettezobel.dk må påbegynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb.

Workshops: Fremstilling eller tilpasning vil blive påbegyndt 4 dage før workshopstart.

Private workshops: Fremstilling og tilpasning vil blive påbegyndt 10 dage før workshopstart.

Individuelle sessioner: Fremstilling og tilpasning vil blive påbegyndt 10 dage før kursusstart.

For varer købt i webshoppen gælder en reklamationsret på 2 år. Reklamationsfristen regnes fra fakturadatoen. Eventuelle fejl eller mangler ved varerne fra webshoppen skal meddeles i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til henriette@henriettezobel.dk

Refusion

I tilfælde af aflyst workshop, retreat, kursus, foredrag, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, kan der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og webshoppen har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Specielt vedrørende udgifter til rejse, transport eller andre omkostninger i forbindelse med arrangementer:

Henriette Zobel ApS kan ikke holdes ansvarlig for tabte udgifter til rejse, transport, hotel, tabt arbejdsfortjeneste eller andre udgifter som du har haft ifm. det ændrede/aflyste arrangement.

Under disse omstændigheder er det dit ansvar at sikre at arrangementet finder sted inden afrejse. Vi vil gøre vores bedste for at informere om eventuelle aflysninger og ændringer, dog kan der være situationer, hvor vi ikke kan få fat i alledeltagere til et arrangement eller ikke kan nå at informere deltagere inden afrejse grundet akut sygdom.

Ophavsret

Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører Henriette Zobel ApS. Hele eller dele af billeder, tekst og andet materiale på hjemmesiden må ikke bruges uden skriftlig tilladelse.
Billeder leveret af Henriette Zobel ApS må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden virksomhedens tilladelse.

Alt udført arbejde, der evt. leveres med billeder, foto, tekst eller video etc. er altid midlertidige/demonstrations modeller. Disse kan være 3. mands copyright. Du er selv som kunde ansvarlig for alle rettigheder, både til det materiale du afleverer og som du får retur fra os. Vi anbefaler, såfremt du ønsker at publicerer materialet, at du indhenter de forskellige rettigheder ved køb eller indhentning af tilladelser.

© Copyright Henriette Zobel ApS

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil gøre alt for at hjælpe dig.

Send en e-mail til henriette@henriettezobel.dk eller ring til os på telefon: +45 2420 2118.