Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Meditation & mindfulness for børn

28. oktober 2017 @ 14:00

- kr. 400

“Meditation & mindfulness for børn” er en workshop direkte henvendt til børn i alderen 5-12 år.

Dalai Lama har et meget smukt quote der lyder “hvis alle børn lærte at meditere, ville der ikke være krig i verdenen i næste generation”.

Personligt startede jeg med at meditere som 17-årig og ville ønske at jeg havde lært det som barn. Det ville have sparret mig for mange “omveje” indtil jeg fandt mit spor i livet.

Det der er vigtigst for mig, er at børn så tideligt som muligt bliver “bevidste” dejlige unger. At de ved, at de er dejlige og at de har et sted inden i dem selv de altid kan søge ind i, hvor der er dejligt, rart, varmt og trygt.

Åndedrættet er vigtigt for os alle, men min erfaring er at børn trækker vejret bedre end os voksne. Så hvis vi kan lære dem at blive bevidste om åndedrættet og at det er vores anker – er vi allerede langt.

Mor og Far er også meget velkomne til workshoppen.

Detaljer

Dato:
28. oktober 2017
Tidspunkt:
14:00
Pris:
kr. 400
Begivenhed Kategori:

Sted

Henriette Zobel Meditation & Mindfulness
Bredgade 21, 5. sal
København K., 2160 Danmark
+ Google Map
Telefon:
24202118
Hjemmeside:
www.henriettezobel.dk

Warning: include(src/views/wootickets/tickets.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/henriettezobel.dk/wp-content/plugins/event-tickets-plus/src/Tribe/Commerce/WooCommerce/Main.php on line 1164

Warning: include(): Failed opening 'src/views/wootickets/tickets.php' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /home/www/henriettezobel.dk/wp-content/plugins/event-tickets-plus/src/Tribe/Commerce/WooCommerce/Main.php on line 1164